Dátum: 2024 március 29. (péntek) | Auguszta

hírek

Tornaértékelő - Kölyökliga

U12 szakosztály 2018-06-05 Megtekintések száma: 3205
Korosztály: U12
Időpont: 2018-06-03 08:00
Helyszín: Budapest
Összeállítás: (kapus), Kis Patrik, Bánkuti Kristóf, Cross Dániel, Urbán Martin, Mukai Yukumo, Holdas Roland, Tilki Lotár, Erdélyi Péter Mór, Molnár Márton, Széphalmi Csongor, Szatlmayer Máté, Hughes Bence, Soós Levente, Cseh Ádám
Edzők: Moskovits Gábor, Tóvizi Tamás
Torna mérkőzései: UTE 1. mérkőzés Kelen
1 VÉGEREDMÉNY 0
UTE gólszerzői:
Tilki
UTE 2. mérkőzés MTK
1 VÉGEREDMÉNY 0
UTE gólszerzői:
Tilki
Edzői értékelés:

A kölyökliga U12-es bajnokságának zárófordulójában két nagyon színvonalas meccset tudtunk játszani. A Kelen ellen a mérkőzés első harmadában hatalmas fölényben játszottunk. Ellenfelünk,a tőlük eddig megszokottól eltérő játékstílusban focizott, sok labdát előreíveltek, amivel rendre meglepték a védőinket, így minden kontrájuk veszélyes volt a kapunkra. Viszonylag hamar megszereztük a vezetést egy Tilki bombával. Ahogy ment előre a meccs, úgy lett egyre inkább kiegyenlített a játék képe. A mérkőzés egészét tekintve megérdemelten nyertünk.

Pihenő nélkül kezdtünk neki az ország egyik legjobb csapata , az MTK elleni meccsünknek. A találkozó első 10 percében a hazai csapat hatalmas fölényben focizott, csak a tudatos védekezésünk és időnként a szerencse óvta meg a kapunkat. A félidő végére elkezdtük felvenni a meccs ritmusát és onnantól partiban voltunk ellenfelünkkel. A második 25 percben sokkal kezdeményezőbb és magabiztosabb játékot mutattunk be, mint az elsőben. Ekkor már inkább a mi akaratunk érvényesült. Irányítani tudtuk a mérkőzést és ellenfelünk csak kontrákat vezetett. Nagyon furcsa mérkőzés volt, ugyanis az elős félidőben akár többgólos előnybe is kerülhettek volna a kék-fehérek, míg a másodikban talán egy kicsit jobbak voltunk. Azt még érdemes megemlíteni, hogy a pálya, amelyen fociztunk, teljesen alkalmatlan volt a labdarúgásra, ám ami még ennél is bosszantóbb, hogy balesetveszélyes körülmények között kellett lejátszuk ezt a 100 percet. Méltatlan volt a csapatok játékerejéhez! A csapatunknak gratulálok, ugyanis a hétvége során a 200 perc alatt egyetlen egy gólt sem kaptunk, pedig ellenfeleink között a Vasas, a Honvéd, a Fradi, a Kelen és az MTK is ott volt. Hajrá UTE!

A forduló UTE játékosa: Széphalmi, Mukai, Urbán, Tilki, Kis, Bánkuti

Képek

2015-November-14-UTE-DVSC-DLA című gallériából ízelítő

Videó

1%

UTE az utánpótlásértAdószám: 18165159-1-41