Dátum: 2024 március 29. (péntek) | Auguszta

hírek

U12-es csapatunk nyerte a Champions Trophy selejtezőjét

U12 szakosztály 2018-04-17 Megtekintések száma: 5418

A Champions Trophy magyarországi 24 csapatos előselejtezőjét rendezték meg Újpesten a hétvégén. Az edzők elmondása és visszajelzései alapján nagyon színvonalasra sikerült, hiszen rengeteg jó csapatot, ügyes gyerekeket és izgalmas mérkőzéseket láthattak a kilátogató szülők és nézők. A fiúknak rengeteg lehetőségük nyílt megmutatni mit tudnak, hiszen 11 mérkőzésen léptek pályára!

U12 Lila csapat, első hely:

Azt gondolom, hogy bár nehézkesen indult a szombatunk eredmények szempontjából, de a színvonalas támadó játékra törekedtünk minden mérkőzésünkön. Ugyan becsúsztak hibák a labdakihozatalainkba - amiket meg is toroltak az ellenfeleink - és sajnos a helyzet kihasználásunk sem volt a legtökéletesebb, de talán látható volt mit is szerettünk volna játszani és ez mérkőzésről-mérkőzésre javult. Emellett egyértelmüen kijelenthető, hogy a mi csoportunk volt a legerősebb mind a 6 csapatot figyelembevéve.

Ennek ellenére mindhárom UTE csapat továbbjutott a csoportjából: A 2007-es korosztályunk, a 2006 Fehér valamint a 2006 Lila csapata is. Így mi edzők büszkén és bizakodóan várhattuk a következő napot.Vasárnap egy új nap következett, a srácok is érezték ezt és ahogy jöttek a mérkőzések, úgy voltak percről-percre elszántabbak és persze ,hogy ennek nem lehetett más a következménye: jöttek az eredmények is!

A döntőben is óriási volt a küzdelem ennek egy 0-0-s döntetlen lett az eredménye, amit a fiúk hat büntetőt lövő páros után tudtak eldönteni a higgadtságuknak köszönhetően a javunkra. Óriási volt az örömünk, hiszen rengeteg jó csapatot sikerült megelőznünk egy ilyen nagy és hosszú torna végén. A torna legjobb kapusát is a mi csapatunk adta: Petroff Zsomboré lett az elismerés.

Gratulálok minden csapatnak és edzőiknek, akikkel találkoztunk, mert végig sportszerűen viselkedtek.Külön Büszkeség, hogy másik két csapatunk is nagyon szépen szerepelt és a gyerekek minden mérkőzésen szurkoltak társaiknak, együtt örültek egymás sikereinek vagy osztoztak a másik bánatában is. Akár egy nagy családban! 

Ezzel a fiúk megajándékozták magukat és minket is egy szenzációs élménnyel, hiszen Május 18.-tól 21.-ig részt vehetünk a torna europai nagydöntőjén, ahol kontinensünk legjobbjaival játszhatunk és szerezhetünk új élményeket!

A Champions Trophy tornagyőztes csapata U12

Összeállítás: Petroff Zsombor (kapus), Farkas Endre, Ladányi Tamás, Knyazev Denisz, Pámer Patrik, Köves Balázs, Ilyés Bence, Sebestyén Márk, Emmer Simon, Balázs Olivér, Ramon Guillermo Rojas Azary, Plesz Bálint, Tóth Vince, Horváth Alexander

Edző: Polyák Attila

Eredmények:

 

UTE 1. mérkőzés Csep-Gól
1 VÉGEREDMÉNY 2
UTE 2. mérkőzés Videoton
0 VÉGEREDMÉNY 1
UTE 3. mérkőzés ASI Dinamo
3 VÉGEREDMÉNY 0
UTE 4. mérkőzés Vasas
0 VÉGEREDMÉNY 4
UTE 5. mérkőzés Várda SE
2 VÉGEREDMÉNY 1
UTE 6. mérkőzés Budai FC Tabán
0 VÉGEREDMÉNY 0
UTE 7. mérkőzés IKARUSZ
0 VÉGEREDMÉNY 3
UTE 8. mérkőzés UTE-Fehér
3 VÉGEREDMÉNY 1
UTE 9. mérkőzés Vasas
2 VÉGEREDMÉNY 0
UTE 10. mérkőzés Vác
3 VÉGEREDMÉNY 0
UTE 11. mérkőzés Diósgyőr
0 VÉGEREDMÉNY 0
Gólszerzők: Ilyés Bence 7, Sebestyén Márk 6, Farkas Endre 3, Balázs Olivér, Emmer Simon, Petroff Zsombor

 

U12 Fehér csapat, 11. hely:

Egész héten éreztem a srácokon, hogy ezen a tornán jól akarnak szerepelni és meg akarják mutatni, hogy tudnak egy erős tornán jól teljesíteni. Az alapvető célkitűzésünk a legjobb 16 csapat közé kerülés volt, ennek szellemében edzettek végig a srácok. A szombati napon sikerült ezt a célt elérnünk, mert az A csoport második helyén végeztünk 10 ponttal. Végig jól játszottunk, határozottan, agresszíven, sokat futva. Ezen a napon még a felsőházban volt egy mérkőzés, ahol az Ikarus ellen egy utolsó percben kapott góllal kikaptunk 1-0-ra.

A második nap folytatódott a felsőházi küzdelem és a Buda FC ellen egy rendkívül szoros meccsen, az utolsó percben egyenlítve sikerült megőrizni a továbbjutásra az esélyünket. Az utolsó felsőházi meccsünk a másik UTE-csapat volt, akik ellen 3-1-re kikaptunk, így a 9-16. helyért folytattuk tovább a tornát.

Alig derült ki, hogy kiestünk a másik UTE-csapat ellen, egyből jött hazai pályán egy Fradi elleni derbi! Számunkra a torna legjobb meccse volt, ahol órási küzdelemben és mindenki által buzdítva megnyertük a meccset 1-0-ra Kiss Ricsi bombájával. Ezután a meccs után egyből, alig pihenve, újabb UTE-csapat következett, ahova egy ilyen mentálisan és fizikálisan megterhelő meccs után nem tudtunk kellően felpörögni. Egy utolsó perces hibából gólt kapva kikaptunk 1-0-ra.

Az utolsó meccsünket az ellen az Eger ellen játszottuk akik ellen kezdtük a tornát és itt magabiztosan 3-0-ra diadalmaskodtunk. Ezzel a győzelemmel a 11. helyet értük el, aminek nagyon örülök, mert egy nagyon erős mezőnyben, nagyon erős ellenfelek ellen a csapat túlteljesített minden elvárást. Az FTC elleni meccs pedig szerintem minden játékosnak és szülőnek megmarad az emlékében. Egy nagyon komoly hangulatú U12-es mérkőzés volt, ahol mindenki 120%-on játszott.

Összességében büszke vagyok a srácokra és a csapatomra, mind a heti edzésteljesítmény és mind a hétvégi teljesítményük fantasztikus volt!

Összeállítás: Tímár, Bősze, Szili, Zagyva, Segal, Baráth, Takó, Kiss, Bertók, Kádár, Baráth, Bárdos, Barna, Szőke, Major       

Edző: Cserpák Dániel

Eredmények:

 

UTE 1. mérkőzés Eger SE
1 VÉGEREDMÉNY 0
UTE Gólszerzői: Kiss
UTE 2. mérkőzés Dunakanyar RUFC
0 VÉGEREDMÉNY 2
UTE Gólszerzői:
UTE 3. mérkőzés Gloriett SE
0 VÉGEREDMÉNY 0
UTE Gólszerzői:
UTE 4. mérkőzés Szigetszentmiklós
2 VÉGEREDMÉNY 0
UTE Gólszerzői: Takó, Barna
UTE 5. mérkőzés Sárosd
2 VÉGEREDMÉNY 0
UTE Gólszerzői: Bárdos, Barna
UTE 6. mérkőzés Ikarus
0 VÉGEREDMÉNY 1
UTE Gólszerzői:
UTE 7. mérkőzés Buda FC
1 VÉGEREDMÉNY 1
UTE Gólszerzői: Kiss
UTE 8. mérkőzés UTE Lila
1 VÉGEREDMÉNY 3
UTE Gólszerzői: Bárdos
UTE 9. mérkőzés FTC
1 VÉGEREDMÉNY 0
UTE Gólszerzői: Kiss
UTE 10. mérkőzés UTE U11
0 VÉGEREDMÉNY 1
UTE Gólszerzői:
UTE 11. mérkőzés Eger SE
3 VÉGEREDMÉNY 0
UTE Gólszerzői: Baráth (2), Bárdos

 

U11-es csapat, 10. hely:

Ismét nagyon büszke voltam a 2007-es csapatunkra. A 2006-os gyerekeknek kiírt utánpótlás tornán, végig nagyon magas minőségben fociztunk. Az ellenfeleink, bár jelentős magassági és erőnléti fölényben voltak, alárendelt szerepet játszottak velünk szemben és dominálni tudtunk ellenük. Egyedül az Olasz Focisuli játékosai tudtak időnként fölénk nőni játékban is.

A képzésünk egyik legfontosabb építőeleme, hogy nyomás alatt is törekszünk arra, hogy a kapunktól kihozzuk a labdát és a földön játszva építsük fel támadásainkat. A két nap során, bár a pálya mérete és a szabályok nem ezt támogatták, a gyerekek maximálisan megfeleltetek ezeknek az elvárásoknak. Úgy gondolom, hogy ez a torna tökéletesen szolgálta a fejlődésünket. Gratulálok a srácoknak és köszönöm a szüleiknek, hogy végig nagyon sportszerűen szurkoltak.

Összeállítás: Kis Patrik, Bánkuti Kristóf, Mukai Yukumo, Urbán Martin, Varga Donát, Holdas Roland, Erdélyi Péter Mór, Cseh Ádám, Cross Dániel, Soós Levente, Tilki Lotár, Széphalmi Csongor, Hajdú Mihály, Dudás Zénó, Szatlmayer Máté

Edző: Moskovits Gábor, Tóvizi Tamás

Eredmények:

 

UTE 1.csoport mérkőzés Budai FC
1 VÉGEREDMÉNY 0
UTE Gólszerzői:Urbán
UTE 2. mérkőzés Gödöllő Sk
2 VÉGEREDMÉNY 0
UTE Gólszerzői:Holdas,Tilki
UTE 3. mérkőzés DVTK
1 VÉGEREDMÉNY 0
UTE Gólszerzői:Urbán
UTE 4. mérkőzés Gyírmót
2 VÉGEREDMÉNY 1
UTE Gólszerzői:Tilki,Erdélyi
UTE Felsőház Gloriett
0 VÉGEREDMÉNY 1
 
UTE 6. mérkőzés Kisvárda
1 VÉGEREDMÉNY 2
UTE Gólszerzői: Dudás
UTE 7. mérkőzés II.Kerület
1 VÉGEREDMÉNY 0
UTE Gólszerzői:Urbán
UTE 8. mérkőzés UTE II
1 VÉGEREDMÉNY 0
UTE Gólszerzői:Urbán

Képek

U15-PFLA-UTE 0-0 című gallériából ízelítő

Videó

1%

UTE az utánpótlásértAdószám: 18165159-1-41